Sport

Massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en je lichaam.

Ik zal van tevoren met je bespreken waar jouw lichaam behoeft aan heeft. Je geeft aan wat je wilt bereiken en waar de focus van de massage moet liggen.

Je kunt een sportmassage nemen enkele dagen voor een flinke inspanning. Ook kan sportmassage preventief gebruikt worden om blessures te voorkomen door het herstel te versnellen.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt of knopen uit spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aan kan voelen. Je kunt tijdens de massage aangeven of de massage niet te intens/pijnlijk is. Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of net na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk te veel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan voordeel van hebben. Wil je je laten masseren vlak voor een grote inspanning, kies dan een massage die de spieren niet te veel belast zoals een klassieke of ontspanningsmassage.

Tijdsduur massage 1 X 6 X strippenkaart 12 X strippenkaart
30 min 35 192.50 385
45 min 49 269.50 539
60 min 59 324.50 649

*Strippenkaarten zijn persoonsgebonden.