Stoelmassage

 

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Een stoelmassage wordt ingezet als middel tegen stress, houding- en andere werkgerelateerde klachten omdat je tijdens een stoelmassage helemaal tot rust kunt komen. Ik masseer de rug, nek, schouders, armen en bekken door de kleding heen. Zeer geschikt om tijdens werktijd in te zetten.

  • Verlaagt werkstress
  • Laagdrempelig (je kunt je kleding aanhouden)
  • Betere werkprestatie
  • Verlaagt de kans op een burn-out
  • Een erkende ARBO maatregel en daardoor fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, maatwerk, betrokkenheid en medewerkers begeleiden met inzicht in een gezonde werk- en leefstijl staat bij mij centraal.

Een stoelmassage duurt bij mij 20 minuten. Voordat ik begin met de massage zal ik kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Je kunt dan aangeven of je last hebt van bepaalde spieren of dat je bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek hebt. 

Tussen ieder massage reserveer ik 5 minuten wisseltijd. Een stoelwissel hoeft niet binnen een halve minuut plaats te vinden, maar er kan enkele minuten de tijd genomen worden om de stoel voor een nieuwe persoon grondig te reinigen, in te stellen, te vragen naar de klachten. 

Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. Wel is het prettig om de massages in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is en je volledig ontspant tijdens de massage.

    Per werkdag masseer ik maximaal 15 personen. Als het meer dan 15 personen betreft, plannen we meerdere dagen.

    Wanneer je overweegt om stoelmassage in te zetten heb je misschien praktische vragen. Tijdens een persoonlijk gesprek en een gratis proefmassage nemen we alle vragen door zodat mijn maatwerk dienstverlening past bij uw organisatie.

    Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van het aanbieden van stoelmassages bij jouw bedrijf? Investeer jij in een goede gezondheid en een vitale werkomgeving? Stoelmassage door Dé-stress is onderscheidend door de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij jouw bedrijf of organisatie.

     Bel,mail of app:

     info@destressmassage.nl

     06-25070780

      Beter even niet als…

      Er zijn een aantal situaties waarin je een massage beter kan uitstellen tot na je zwangerschap. Bijvoorbeeld als je last hebt van:

      • Hoge bloeddruk
      • Trombose
      • Spataderen
      • Hartklachten
      • Koorts

      Heb je een bepaalde aandoening en twijfel je of een massage kwaad kan? Overleg dan even met je verloskundige of gynaecoloog voor je je laat masseren.